Prea multe speranțe , prea multe dezamăgiri

Stătea nemișcată, uitându-se pe fereastra din camera ei. Acolo își petrecea majoritatea timpului, gândindu-se la toate lucrurile ce i se întâmpla în viața de zi cu zi.

Peisajul de dincolo de geam era la fel, dar ea îl vedea de fiecare dată diferit.

tumblr_mtcj8vAxy61qcrvppo1_1280

Primăvara aducea cu ea și o adâncă astenie ce o făcea mai melancolică.

Privirea i se îndreptă spre oamenii de afară. Fiecare cu gândurile lui.Fiecare cu treburile lor.De ce trebuie să fie atât de triști de fiecare dată când îi vede? Sau poate că ea e cea tristă.

Face o minunată observație oamenilor de pe stradă, dar pe ea nu se vede? De ce nu își recunoaște tristețea propriilor ochi? De ce  se uită mereu la alții și nu se vede pe ea?

Se lăsă pradă amintirilor și imaginilor din trecut. Cât de frumos era pe atunci . Era mică și n-avea nicio grijă , nici o durere de inimă . Fetița cea plină de viață și cu zâmbetul pe chip era în fața ei , se uita duioșător la ea, de parcă n-o mai recunoștea.

Cum putea să-i zică fetei cruntul adevăr?  Cum să-i spună că o să fie dezamăgită de viață?Cum să-i zică să nu-și mai pună speranțe, că o să fie dezamăgită ?

Simți că fata se îndepărta de ea, neputând să-i spună ce avea de zis. Voia să-i atingă mâna, dar aceasta dispăru în umbra amintirilor.

Dorea să se izoleze, să uite oamenii, să meargă înapoi în trecutul ei. Dar nu mai era acolo, cu fiecare zi se șterge puțin câte puțin.  Se gândi că dacă nu va face parte din prezent, trecutul ei va fi vag și plin de ammintiri dureroase.

Câteodată e bine să nu mai intervii în trecut, să nu încerci să schimbi nimic.Lasă lucrurile așa cum au fost și soarta o să te răsplătească îndeajuns.

Deodată auzi o voce în subconștient spunându-I blând : ”Lasă durerea, oferă-ți o șansă la fericire, o meriți”

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s