Despre EL

Pe el îl zărise într-o mare de oameni.Și azi își amintește ziua aia frumoasă de vară în care îl zărise. Nici nu-și poate explica ce avea atât de special de nu-și putea lua ochii de la el . A știut că timpul s-a oprit atunci când i-a văzut zâmbetul ăla atât de frumos .

Ajunsese să îl vadă printre atâtea fețe străine, ajunsese să-l caute printre atâția oameni străini . Se simţea pierdută, ruptă de realitate, de parcă era o marionetă în mâinile destinului. Nu mai vedea pe nimeni în jur în afară de el, nu îi mai păsa de nimeni și de nimic

Îi spusese că pe el nu-l impresionează dragostea, că el vrea doar aventuri de-o noapte, că are toată viața în față ca să fie fericită

Și  nu contează cât de mult a încercat să îi uite cuvintele spuse în acea seară.Probabil că or să o bântuie toată viața. Le aude și acum rostindu-le,parcă oriunde se duce….i s-au lipit de minte precum o melodie ce nu o mai poate scoate din cap.

Oare a știut câte suspine a provocat după plecare lui? Câte speranțe i-a ucis? Oare a știut că a ucis copila fericită de altă-dată, înlocuind-o cu una tristă și fără speranțe?

A știut cât de repede i s-a lipit de suflet?

A știut oare că o inimă frântă e mai puternică decât una normală?

 

Poate se vor revedea  într-o zi frumoasa de vară și nu-i va mai tresări  inima când îi va auzi numele.

Se vor reîntâlni cândva și își va da seama că a fost o copilă prostuță să fie  îndrăgostită de el

Poate într-o zi va găsi ceea ce caută, sau chiar mai mult de atât

tumblr_mtwm9erQWN1ssd0suo1_1280

 

 

 

 

Nimic nu e mai frumos decât atunci când o persoană te vrea la fel de mult pe cât o vrei tu. Sentimentul ăla sublim de a știi că acea persoană te place e de nedescris. Atunci ai senzația că zbori, nimic nu vă mai poate separa, poate doar viața.

Și uite că viața nu ține întotdeauna cu tine atunci când îți ia o persoană de lângă tine, dar poate ți-a făcut un bine,poate a vrut să vadă dacă îi reziști, poate a vrut să te facă mai puternic/ă

Viața nu te întreabă dacă ești pregătit atunci când îți dă câte o palmă.

Te trezești într-o zi că îți ia tot, că nu te lasă cu nimic, că ești într-o mare prăpastie emoțională. Tot ce poți face e să te ridici și să fii mai puternic, să-i arăți că poți!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s