Bărbații vor o femeie ca mama lor. Femeile vor un bărbat ca tatăl lor.

E dovedit științific că bărbații sunt mai atrași de femeile ce seamănă cu mama lor, iar fetele de bărbații precum tatăl lor. Nu știu dacă asta se aplică la toată lumea,dar la mine se aplică perfect. Mereu mi-au plăcut bărbații puternici,deschiși și sufletiști, ca tatăl meu.

Nu m-au atras bărbații frumoși și fără caracter,dar nici cei cu multe averi și superiori, doar cei ce mi-au arătat puțin din frumusețea sufletului lor alături de o personalitatea puternică.

tumblr_niwl6hyt3w1rxd0xno1_500
O femeie adevărată nu vrea un bărbat bogat, nici unul frumos, ea vrea un bărbat care să îi observe ochii triști atunci când e supărată și să îi spună că va fi mereu altături de ea.Unul care știe ce vrea și își dă tot interesul ca să obțină acel lucru, care știe că o vrea pe ea și îi demonstrează asta.
Dacă stai cu un bărbat care nu știe ce vrea și nu te respectă îndeajuns, e vina ta… înseamnă că nu știi să te apreciezi mai mult pe tine..La fel și dacă stai cu o femeie care nu știe ce vrea…

E ca atunci când ai o geantă veche de care te-ai săturat și vrei să o schimbi cu una nouă. Până la urmă o cumperi pe cea nouă,și pe cea veche o pui deoparte. Ai uitat că ți-a fost folositoare ,ai uitat că la început o îndrăgeai și te mândreai cu ea. Că o arătai la toată lumea și te lăudai cu ea, ai uitat că mergeai peste tot cu ea și o plimbai de colo-colo , dar acum ai altă geantă cu care să faci la fel… Uite cum stă acum, săraca, uitată într-un colț de cameră….
De cele mai multe ori așa suntem și noi,oamenii , niște genți folosite și aruncate . Suntem aruncate într-un locușor și așteptăm să ne descopere cineva, să o luăm de la capăt. Așa suntem noi adesea, ca niște genți.

Reclame

Un comentariu

  1. Asa este…Nu este nevoie de nici o certificare stiintifca, este suficient sa te observi, sa te cunosti (nu este usor) si vei realiza acest fapt : modelul parintelui de sex opus, cu toate ca vei lua multe deprinderi de la parintele de acelasi sex. Nimic nu este intamplator… este normal, atata timp cat vom permite normalitatii sa se manifeste.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s