DESPRE MINE

Vrei să afii câte ceva despre mine?Aici e locul perfect pentru asta

Mă numesc Casiana . Am doar 20 de ani și multe vise în cap. Cred că sunt puține persoane care mă cunosc cu adevărat. Nu pot spune că sunt un om simplu sau ușor de înțeles. Sunt o persoană extrem de complicată și apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece.

Mă văd o femeie suficient de puternică, o femeie căruia nu îi este frică să o ia de la capăt ori de câte ori este nevoie. O femeie care se poate ridica de 9 ori chiar dacă a căzut de 8 ori.

Iubesc oamenii cu suflet frumos. Nu am întâlnit mulți, dar pe cei ce i-am întâlnit mi-au arătat puțin din ”Lumea lor”  , înfrumusețând-o așadar și pe a mea . Acești oameni sunt oamenii care dăruiesc fără să aștepte nimic în schimb.Nu îmi plac oamenii superiori. Oamenii aroganți,cei care se cred ”buricul pământului” deși intelectual sau spiritual nu sunt. .

Vreau să numesc acest loc “O PARTE DIN MINE”. Un loc deschis oamenilor. Un locușor  în care poți găsi răspunsuri la întrebările ce te frământă. Noi oamenii suntem atât de asemănători unii cu ceilalți, aceleași povești, aceleași vise…

Vreau să inspir oamenii, să îi ajut. Vreau ca într-o bună  zi cineva să se uite la mine și să îmi spună ”Datorită ție nu m-am lăsat bătut/ă”

 

 

 

 

DSC_0056

 

Reclame

6 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s