El tiempo todo calma

Așa-i? Timpul le vindecă pe toate? îl întreb eu  pe bătrânul profesor

Da, sau cel putin așa se spune, răspunde bătrânultumblr_mlswwtMBOT1r6erejo1_1280

 

Totul stă în modul cum gândești. Dacă te trezești într-o dimineață și îți pui în minte că vrei locul de parcare liber în dimineața respectivă, acest lucru se va întâmpla.  Au fost zile în care mi-am pierdut orice speranță umană, eram un sac menajer așteptând să fiu aruncat la ghena de gunoi , un  om mort lipsit de orice speranță.

Vreți să știți  cum mi-am revenit,copilași? 

Cu gandirea pozitivă .Așa e. Gândirea pozitivă le vindecă pe toate. Mi-am pus în cap că o să găsesc oameni minunați care să îmi schimbe viața. După o lună am strâns prietenii imense cu niște oameni pe care nu credeam să-i întâlnesc.  Vă vine să credeți?

Dumnezeu are grijă să ne aducă oamenii de care avem nevoie la momentul potrivit: să ne ajute, să ne rănească, să ne ridice. Totul stă în mâinile Lui.

Când te rănește cineva te înfurii pe moment, simți că mori ,dar mai apoi, conștientizezi că lovitura primită a fost o învățătură . Învățături de astea o să primim toată viață. Mereu avem câte ceva de învățat.

-Frumos spus, domn profesor.Spune un coleg

-Vedeți floarea aia de acolo? mâna i se îndreptă către un trandafir roșu, abia înflorit

Acea floare a ajuns așa pentru că nu s-a lăsat călcată în picioare: nici de ploaie,nici de soare, nici de vânt.

Câți dintre voi vă lăsați călcați în picioare zilnic de emoțiile negative?

De ce nu aveți curajul să zâmbiți în fiecare zi, să nu vă pară rău de câte o rază de soare, o floare? Învățați să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, copilași.

Totul stă în  legea rezonanței universale! Dacă doriți ceva cu toată ființa, universul e pe cale să vi-l aducă.

-Așa-i ,domn profesor! Aveți dreptate!

-Asta e probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții voastre. Învățați să vă bucurați de ea.  Să nu vă fie frică să suferiți. Trăiți cum știți. Voi știți că suferința e frumoasă? Te vindecă

-Și când suferi viața e frumoasă. Cand suferi simti ca traiesti, in rest esti mort.

Ora se termină. Profesorul ieși din clasă.
Rămân veșnic recunoscătoare pentru vorbele profului de științe politice. Mi-a deschis într-un fel sau altul orizonturile, m-a făcut să văd lumea așa cum e  ea în general. Sunt sigură că nu întâmplător am avut ocazia să îl cunosc și să stau de vorbă cu el.  Tind să cred că  se aplică și la mine legea rezonanței universale.   

 

3 comentarii

  1. Așa este…De săptămâna viitoare voi incerca să arăt ceea ce s-a descoperit cu ajutorul fizicii cuantice, a rezonamței…Știința descoperă adevăruri cunoscute încă de acum mii de ani.

    Apreciază

Lasă un comentariu